Bestel direct

Aankoop en verkoop van buitenlandse valuta

Wilt u buitenlands geld aanschaffen of heeft u nog valuta over van een vakantie?

Buitenlandse valuta kopen en verkopen

Buitenlands geld kopen

U reist binnenkort naar een land waar niet met de euro betaald wordt. Het is dan handig om wat buitenlands geld mee te nemen. Dit biedt zekerheid en zo heeft u direct iets op zak. Met 50 soorten vreemde valuta is de kans groot dat Travelex de valutasoort in huis heeft waarnaar u op zoek bent.

Vanzelfsprekend kunt u uw geld direct wisselen bij één van onzeTravelex vestigingen, maar u kunt het ook vooraf bestellen op onze website en profiteren van onze online actie.

Buitenlands geld kopen was nog nooit zo eenvoudig, ook als u op korte termijn vertrekt hebben wij de mogelijkheid tot het kopen van buitenlandse valuta met een spoed bestelling.

Geld wisselen bij een Travelex wisselkantoor

U kunt dagelijks terecht bij één van de kantoren verspreid door heel het land. U kunt hier euro’s omwisselen voor buitenlands geld, en andersom. Houd er rekening mee dat niet alle valuta’s standaard op voorraad zijn. Bel daarom even van te voren of bestel uw geld via de website en profiteer van onze online kortingsactie.

TIP! Online buitenlands geld bestellen

Aan online geld bestellen zijn een paar mooie voordelen verbonden. U betaalt namelijk nooit transactiekosten en u krijgt een voordeligere wisselkoers dan wanneer u de valuta direct in de vestiging zou kopen. Via een gemakkelijk bestelsysteem kunt u snel en eenvoudig online geld bestellen. Amerikaanse dollars en Britse ponden liggen binnen 30 minuten al voor u klaar. Overige valuta kunt u binnen 3-5 werkdagen afhalen.

Het online bestellen van buitenlandse valuta is erg eenvoudig:

Stap 1: Selecteer de gewenste valuta en geef aan hoeveel valuta u wilt kopen.
Stap 2: Kies een vestiging bij u in de buurt.
Stap 3: Selecteer een datum wanneer u het bestelde geld op wilt halen.
Stap 4: Vul uw persoonlijke gegevens in en controleer de gegevens
Stap 5: Plaats de bestelling. U ontvangt via e-mail een bestelbevestiging.
Stap 6: Neem een geldig legitimatiebewijs en het bestelnummer mee als u het geld komt afhalen.

Kosten buitenlandse valuta kopen

Indien u direct in de vestiging buitenlandse valuta aanschaft dan bedraagt de provisie voor het wisselen van buitenlandse valuta 0.75% van het totaalbedrag met een minimum van €3.95 en een maximum van €7.50 (tenzij anders aangegeven in de vestiging).

KORTINGSACTIE Indien u online buitenlandse valuta bestelt betaalt u geen provisie en krijgt u de beste Travelex wisselkoers.

Buitenlands geld verkopen

Indien u valuta over heeft van uw vakantie kunt u dit bij iedere Travelex vestiging omwisselen naar euro's. De provisie voor het wisselen van buitenlandse valuta bedraagt 0.75% van het totaalbedrag met een minimum van €3.95 en een maximum van €7.50 (tenzij anders aangegeven in de vestiging).

Vind een vestiging
Buitenlandse valuta kopen en verkopen