Bestel direct

Vreemde valuta wisselen

Keuze uit 50 populaire valuta's. Bestel online en profiteer van onze beste wisselkoers en 0% provisie.

Vreemde valuta wisselen

Voorkom verrassingen op reis!

Bent u van plan binnenkort op reis te gaan naar een bestemming waar niet met de euro betaald wordt? Voordat u vertrekt doet u er goed aan om buitenlands geld te wisselen wat u mee kunt nemen naar uw bestemming. Het is altijd handig om vreemde valuta bij u te hebben, zeker voor de eerste dagen van uw reis of voor onvoorziene omstandigheden die zich tijdens uw vakantie kunnen voordoen. U kunt bij Travelex eenvoudig buitenlands geld wisselen, maar uiteraard kunt u bij ons het buitenlandse geld dat u nog overheeft na uw vakantie weer terugwisselen naar euro's.

Waar kan ik buitenlands geld wisselen?

U kunt buitenlands geld wisselen bij één van onze Travelex vestigingen. Engelse ponden en Amerikaanse dollars hebben we altijd goed op voorraad. Wilt u andere vreemde valuta wisselen dan kunt u het beste vooraf met de betreffende vestiging bellen, zodat de gewenste hoeveelheid vreemde valuta binnen enkele werkdagen voor u klaarligt wanneer u bij ons langskomt.

Met korting buitenlands geld bestellen

U kunt het uzelf echter nog een stuk makkelijker maken en dat is het bestellen van uw vreemde valuta via onze website. U ontvangt dan een aantrekkelijke korting. Door buitenlands geld online te wisselen weet u zeker dat u de meest scherpe Travelex wisselkoers krijgt. Daarnaast profiteert u ook nog eens van 0% provisie wanneer u buitenlands geld online bestelt.

Bestel direct

Valuta online bestellen, hoe werkt het precies?

Online vreemde valuta bestellen is eigenlijk heel eenvoudig. U hoeft slechts enkele stappen te doorlopen om te profiteren van de beste wisselkoers en de 0% provisie die we hanteren bij online bestellingen:

Stap 1: Selecteer de gewenste valuta en geef aan hoeveel valuta u wilt kopen.
Stap 2: Kies een vestiging bij u in de buurt.
Stap 3: Selecteer een datum wanneer u het bestelde geld op wilt halen.
Stap 4: Vul uw persoonlijke gegevens in en controleer de gegevens
Stap 5: Plaats de bestelling. U ontvangt via e-mail een bestelbevestiging.
Stap 6: Neem een geldig legitimatiebewijs en het bestelnummer mee als u het geld komt afhalen.

Handige valuta tips


Wissel zoveel u wilt met onze terugkoop garantie

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoop garantie

Met onze valuta terugkoopgarantie kunt u gerust meer valuta meenemen: het geld dat u bij terugkomst over heeft, kunt u terugwisselen zonder ook maar 1 eurocent te verliezen.

Ontdek hoe

Raadpleeg onze valuta reisgidsen

Raadpleeg onze valuta reisgidsen

Ga voorbereid op vakantie en lees vóór vertrek onze valuta reisgidsen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ins- en outs op het gebied van geldzaken in het buitenland.

Kies een land

Valuta omrekenen en andere handige tools

Valuta omrekenen en andere handige tools

Weet u nog niet hoeveel u wilt wisselen? Maak dan gebruik van onze handige koersconverter en ander valuta advies.

Wisseladvies

Net voor vertrek op vliegveld valuta afhalen

Net voor vertrek op vliegveld valuta afhalen

Als u niet in de buurt van één van onze vestigingen woont haal dan uw valuta bestelling net voor vertrek op op het vliegveld. Dat is wel zo gemakkelijk!

Bestel valuta

Buitenlands geld verkopen

Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u terugkeert uit het buitenland? Meestal wordt er niets meer met dit buitenlandse geld gedaan bij thuiskomst, vergeet daarom niet op de luchthaven wanneer weer binnenkomt uw buitenlandse geld terug te wisselen naar euro’s bij onze Travelex vestigingen.

Lees meer