Bestel direct

Travelex online reismagazine

Uw reisvoorbereiding begint hier.

Gaat u binnenkort op vakantie?

Of u nu op zoek bent naar interessante reistips of leuke reisinspiratie voor uw volgende vakantie, dan bent u hier op de juiste plaats.

Valuta reisgidsen

Valuta reisgidsen


Van Argentinië tot Zwitserland, wij zijn voorbereid. Per land geven wij een advies over de geldzaken die relevant zijn voor uw volgende reis, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Reisgidsen
Valuta- en reistips

Valuta- en reistips


Alles wat u moet weten voor een onvergetelijke reis, van tips voor een goede reisvoorbereiding tot hoe u het beste uw valuta kan besteden.

Reistips
Reisinspiratie

Reisinspiratie


In ons online reismagazine vindt u heel veel reisinspiratie, van 's-werelds hipste bestemmingen tot onze favoriete reisblogs. Genoeg inspiratie voor uw volgende reis!

Reisinspiratie
Specifieke reizen

Specifieke reizen


Op zoek naar specifiek advies? Of u nu fan bent van een sportreis of van plan bent om een sabbatical te nemen, wij kunnen u op weg helpen.

Specifieke reizen

Meer luxe voor minder

Reis als een wereldster met een bescheiden budget. Hierbij introduceren we onze reisinspiratie tool om u te helpen bij het vinden van luxe reisbestemmingen over de hele wereld zonder al uw budget eraan te hoeven besteden.

Lees meer
Meer luxe voor minder

Geschiedenis van de vakantie

Als u zich ooit afgevraagd heeft hoe de Romeinen vakantie vierden of waar de roemruchte Tudors heengingen op reis dan zult u zeker genieten van onze ‘geschiedenis van de vakantie’. Verdiep u in het verleden en ontdek de eeuwenoude tradities die de vakanties hebben gemaakt zoals we ze nu kennen.

Lees meer
Geschiedenis van de vakantie