Bestel direct
Home hero arrow

Xpress Money

Moet u geld versturen of ontvangen?


Xpress Money is werldwijd erkend money transfer bedrijf dat 200.000 kantoren in meer dan 165 landen op alle continenten vertegenwoordigd is. Xpress Money levert een betrouwbare service, tegen een competitieve prijs en biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier om geld over te maken dankzij een innovatieve technologie, een hoogwaardige klantendienst en een uitgebreid wereldwijd netwerk.

Moet u geld versturen of ontvangen?

Waarom Xpress Money voor uw transfers kiezen?

Beveiligde transfers

Net zoals op luchthavens wordt uw geld aan verschillende conformiteit- en veiligheidscontroles onderworpen. Uw transfers worden betrouwbaar en onmiddellijk uitgevoerd dankzij de doeltreffende tools en de teams die alles in het werk stellen om het geld in alle veiligheid aan uw ontvanger te leveren.

De klok rond en 7 dagen op 7 assistentie

We beschikken over een team specialisten die een oplossing vinden voor elk probleem dat u kunt tegenkomen. Bel ons op 02 896 28 44 of stuur een e-mail naar customer.relations@xpressmoney.com

Sereniteit

U wordt geïnformeerd zodra het bedrag aan de ontvanger overhandigd werd. Bovendien kunt u online elke stap van uw transfer volgen dankzij de 16-cijferige XPIN-code.

Verschillende mogelijkheden om geld te ontvangen

Kies de meest geschikte manier om geld van iemand te ontvangen. Afhaling van het bedrag in contanten in om het even welk kantoor, transfer van het bedrag naar een bankrekening of bezorging van het bedrag thuis.

Beschikbaar in de Travelex-kantoren

Wilt u geld verzenden?

Afspraak in een Travelex-kantoor dicht bij u om onmiddellijk geld over te maken in contanten of elektronisch.

Zoek het kantoor in uw buurt

Wilt u geld ontvangen?

Xpress Money werkt samen met 200.000 betrouwbare partners in 165 landen en biedt talloze mogelijkheden om geld te ontvangen, u hebt keus te over!

Meer informatie