Valuta Spoedservice  

Bestel online en haal uw valuta dezelfde dag af!*  

 
Travelex biedt u een exclusieve service:

Bestel uw valuta online en haal uw bestelling dezelfde dag af in één van onze Travelex kantoren.
De Valuta Spoedservice is beschikbaar voor de meest populaire valuta - Amerikaanse dollars, Britse ponden en Zwitserse francs. 
  

Hoe werk het?   

  1. Bestel op uw gewenste valuta op de link hieronder*
  2. Ter bevestiging ontvangt u een e-mail van ons met uw ordernummer en bestelgegevens  
  3. Haal uw valuta af en betaal in de gekozen Travelex vestiging (neem uw ordernummer mee). U hoeft nu alleen van uw vakantie te genieten!
 
 

Profiteer van vele voordelen:  

  • Alléén online ontvangt u onze beste koersen en 0% commissie
  • Uw bestelling kunt u dezelfde dag nog ophalen*
  • De service is beschikbaar in alle Travelex vestigingen (behalve Liege Airport)
  • Profiteer van de Valuta Spoedservice voor 7€ per valuta
 

* Afhankelijk van beschikbaarheid  

 
Valuta Spoedservice voorwaarden    

- Travelex biedt u een Valuta Spoedservice aan waarmee u valuta kunt bestellen en ophalen in een Travelex vestiging op de dag van uw bestelling.
- De Travelex Online voorwaarden zijn ook van toepassing op de Valuta Spoedservice met uitzondering van de ophaaltijden.
- De Valuta Spoedservice is alleen beschikbaar in Travelex vestigingen in België. De lijst met vestigingen kunt u vinden op Travelex.be
- De Valuta Spoedservice geldt op de volgende valuta´s - Amerikaanse dollars (USD), Britse Ponden (GBP) en Zwitserse Francs (CHF)  
- Na het plaatsen van een bestelling op Travelex.be, ontvangt u een ordernummer die u nodig heeft bij het ophalen van uw bestelling.
- De Valuta Spoedservice kost 7 euro per valuta en hiermee profiteert u van de online koersen op Travelex.be (er worden geen andere toeslagen berekent). 
- De Valuta Spoedservice is beschikbaar indien er voldoende valuta voorraad is in de gekozen Travelex vestiging, op het moment van ophalen van uw bestelling.

 
Nos Sites Travelex