Promoot travelex.be en verdien geld!Welkom bij het affiliateprogramma van Travelex. Via ons affiliateprogramma kunt u geld verdienen met uw website door het plaatsen van een advertentie. Bied de mogelijkheid aan om buitenlands geld online te bestellen op uw website of in uw nieuwsbrief en ontvang een interessante commissie per bestelling. Meldt u vandaag nog aan!

Travelex is dé specialist in vreemde valuta. Via onze website is het mogelijk om vreemde valuta te bestellen. De klant kan vervolgens zelf kiezen bij welke Travelex vestiging in Belgie hij zijn bestelling ophaalt. Dit kan onder andere in Brussel Airport.

Hoe gaat het in zijn werk?


Het Travelex affiliate programma geeft u de mogelijkheid om via uw website te linken naar de bestelpagina op www.travelex.be. Dit kan door gebruik te maken van tekstlinks en banners. U ontvangt een vergoeding per buitenlands geld  bestelling die gegenereerd wordt door uw link naar de Travelex website.

Deelname is gratis, eenvoudig en snel. Travelex is voor de uitvoering van dit programma een samenwerking aangegaan met Zanox één van de grotere aanbieders van affiliate marketing programma's. Zodra u zich inschrijft, ontvangt u uw eigen wachtwoord om in te loggen op de homepage van Zanox. Hiermee kunt u uw eigen programma onderhouden, de activiteiten-rapportage met betrekking tot uw website bekijken en updates ontvangen met betrekking tot het  Travelex affiliate programma. Zanox verzorgt verder alle tracking, geeft u een dagelijkse rapportage van uw behaalde opbrengsten en verzorgt maandelijks de facturatie.

Alle banners en logo's voor uw site worden door ons verzorgd. U hoeft zich alleen maar aan te melden. U kent uw eigen klanten het best; u kunt dan ook zelf bepalen waar de banners en links op uw website komen. Een betere plek op de website betekent natuurlijk wel een hoger percentage doorkliks en een hoger aantal bestellingen.

Voorbeelden van mogelijke partners:

  • Online reisbureaus
  •  Informatieve reissites
  •  Reisblogs

 

 Voordelen voor partners
 

  • Aanvullende dienst voor uw klanten of bezoekers
  •  Uitgebreide ondersteuning
  •  Eenvoudige implementatie
  •  Interessante commissie

 

Commissie


Commissie: € 5,- cps
 

Hoe kunt u zich aanmelden?


Voor ons partnerprogramma werken wij samen met Zanox. Zanox doet administratieve afhandeling en uitbetaling van het partnerprogramma. Hier kunt u zich aanmelden bij Zanox.
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Ido Schiferli; ido.schiferli@travelex.com of +31 20 5690612.

Nos Sites Travelex